Ons enthousiasme voel je in de zaak en proef je in de heerlijke zelfbereide gerechten

Over ons

Wat begon als een ‘wilde’ opmerking over hoe leuk het zou zijn om ‘iets ‘ te beginnen in het vrijstaande pand aan het Dorpsplein, is uitgegroeid tot onze gezamenlijke droom: Een eigen koffiezaak!

Laten we ons eerst voorstellen:

Ilona Pattenier en Mariëlle Pattenier – De Zuss(en) &

Amanda Jongepier – De CO….

Snap je’m? 😊

Samen zijn we in januari 2019 gestart met plannen maken over onze eigen koffiebar. Het werd steeds realistischer en in september was de VOF Zuss&COffee een feit. We willen iets moois toevoegen aan Koudekerke en de potentie van het Dorpsplein volledig benutten!

IMG_2105
Bewust, kwaliteit, lokaal, duurzaam, sociaal

We maken bewuste keuzes met oog voor de wereld en de mensen om ons heen.

Alle drie komen we uit verschillende werkomgevingen, maar allemaal hebben we heel veel zin om hier ons hart en ziel in te leggen:

Ilona’s focus ligt op de ‘cijfers’. Ze is de econome onder ons, maar ook iemand die zorgt voor een nette, schone werkomgeving. Passie voor koffie (drinken) en de beste kwarktaartmaker!

Mariëlle is de ‘manager’ en bekijkt ons af en toe vanuit de helikopterview. Zet ons weer even met de benen op de grond als dat nodig is. Altijd gezellig en een harde werker!

Amanda is het ‘creatieve’ brein en zorgt voor nieuwe plannen, ideeën en recepten. Klantvriendelijk en altijd een gulle lach voor iedereen.

Allemaal anders, maar allemaal met liefde voor onze gerechten en de klanten die we graag ontvangen in onze trots aan het Dorpsplein.