Ons enthousiasme voel je in de zaak en proef je in de heerlijke zelfbereide gerechten

Over ons

Wat begon als een ‘wilde’ opmerking over hoe leuk het zou zijn om ‘iets ‘ te beginnen in het vrijstaande pand aan het Dorpsplein, is uitgegroeid tot een gezamenlijke droom: Een eigen koffiezaak!

Laten we ons eerst voorstellen:

Ilona Pattenier en Mariëlle Pattenier – De Zuss(en)

Samen met onze vriendin en COmpagnon Amanda Jongepier (onze CO van COffee) zijn we in januari 2019 gestart met plannen maken over onze eigen koffiebar. Het werd steeds realistischer en in september 2019 was de VOF Zuss&COffee een feit. 1 sept 2023 is Amanda uit onze samenwerking gestapt en hebben de twee zussen de onderneming voortgezet.

We willen iets moois toevoegen aan Koudekerke, een plek voor ontspanning, ontmoeting en gezelligheid bieden voor onze dorpsbewoners, alle bezoekers van buitenaf en toeristen.

Zuss coffee weegschaal 19
Bewust, kwaliteit, lokaal, duurzaam, sociaal

We maken bewuste keuzes met oog voor de wereld en de mensen om ons heen.

Ilona’s focus ligt op de ‘cijfers’. Ze is de econome onder ons, maar ook iemand die zorgt voor een nette, schone werkomgeving. Passie voor koffie (drinken) en de beste kwarktaartmaker!

Mariëlle is de ‘manager’ en bekijkt ons af en toe vanuit de helikopterview. Zet ons weer even met de benen op de grond als dat nodig is. Altijd gezellig en een harde werker!

Beide staan we met veel liefde in onze zaak aan het mooie kerkplein van Koudekerke. In onze ‘uit de hand gelopen’ hobby willen wij vooral met veel ontspanning en plezier mensen een fijn moment bieden met kwalitatief goede producten of een leuke cadeautje voor jezelf of iemand anders laten vinden in onze conceptstore.

Vrijdag 22 december gesloten

Lieve gasten, koffieliefhebbers en COnceptstore shoppers.

Wegens omstandigheden zijn we op vrijdag 22 december een dagje gesloten.

Op zaterdag 23 december zijn we weer open!